Hosté mohou vyžívat kromě ubytování také kompletně vybavenou společnou kuchyň, která je vhodná pro přípravu vlastního stravování. Paramount Home Entertainment
Omer helped us a lot during check-out. 23 comments. Rosemary's Hostel võtab vastu erisoove – lisa need järgmisel sammul! Odaberite svoj jezik. Despite its location, there was not much noise on the street and nothing distracted us from good rest.
Tänu neile saad ka otse sotsiaalmeedias asju jagada ning märkida, mis sulle meeldib. To nam omogućuje da poboljšamo svoju stranicu, aplikacije i komunikaciju te osiguramo da ostanemo interesantni i relevantni. We arrived late but the staff helped me to get the key easily. Roman Polanski directs this 1960s horror starring Mia Farrow and John Cassavetes. Good value.”„A very good hostel. Üksikasjalikumat teavet küpsiste kasutamise ja kirjelduste kohta leiad meie Külastajatele meeldis majutusasutuse lähedal jalutada! Iste se primjenjuju neovisno o prirodi komentara ili odgovora.Po zadanim postavkama, recenzije se sortiraju prema datumu recenzije i dodatnim kriterijima kako bi se prikazale najrelevantnije recenzije, uključujući, ali ne ograničeno na: jezik, recenzije s tekstom i recenzije koje nisu anonimne. We arrived late but the staff helped me to get the key easily. View cart “Teapot with Embossed Roses – 11 oz.” has been added to your cart. Mogući su dodatni troškovi. Had a great time in Poznan, all in all it was great! And although we had already checked out, he allowed us to stay at the reception restaurant and use all the facilities of the hostel.
Molimo, pokušajte ponovno kasnije. The hostel is perfectly situated in the city center. that disabling cookies may affect your experience on the website. Olemas on tasuta WiFi-ühendus ning pakutavate tubade sisustus on inspireeritud Roman Polański filmidest. Remember
„Doskonała lokalizacja, świetna baza wypadowa. The hostel is perfectly situated in the city center. Booking.com ja meie usaldusväärsed partnerid kasutavad kolmandate osapoolte küpsiseid. Most have a private bathroom and a flat-screen TV. Parking; Walking tours; Arts DistrictLeisure: Pools; Pool Parties; which hotel? Ako ste boravili u ovom objektu putem Booking.com-a, možete napisati recenziju. Posted by 4 days ago. These are cookies that have not yet been categorized. Find 8 listings related to Rosemarys in Hampton Bays on YP.com. Besides, he let us leave our luggage secure till the evening. Release Date: excellent location right near the main Square of Poznan ,,very nice guy on reception who let me check in early,thanks again!! Objekt Rosemary's Hostel prima posebne zahtjeve - dodajte zahtjev u sljedećem koraku!
Pokój ładny i czysty.” Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.Naši gosti borave u objektu i ocjenjuju razinu buke u sobama, ljubaznost osoblja i još mnogo toga.Nakon boravka, gosti nam šalju svoje mišljenje.
The rooms are big enough and have everything you need for a weekend getaway. ”„Best location to be a tourist in Poznan!
„The hostel is perfectly situated in the city center. Broneeringu numbri ja PIN-koodi leiad oma broneeringu kinnituskirjast Lemmikloomad on lubatud sooviavalduse esitamise korral.